Els dies 7 i 8 de juliol de 2012 s”ha celebrat en aigües de Sant Pol de Mar organitzat pel seu Club Nàutic el Campionat de Catalunya per Equips de Club de Patí de Vela Sènior i Patí de Vela Júnior.

A aquest campionat estaven convocats tots els Clubs de Platja repartits per tota la costa Catalana amb flota de Patins i es tracta d”una competició molt singular ja que cada equip de Club esta format per 5 regatistes en el Patí Sènior i de 3 regatistes en el Patí Júnior que competeixen tipus lliga tots contra tots en enfrontaments individuals d”un Club contra un altre. Finalment van competir els següents Clubs, de la província de Tarragona: Club de Vela Platja Llarga i Club Marítim Altafulla, de la província de Barcelona: Club Marítim Cubelles, Club Nàutic Masnou, Club de Mar de Sitges, Club Nàutic Sitges, Club Mar i Vent Canet de Mar i Club Nàutic Sant Pol de Mar.

Al final de la renyida competició els tres primers llocs de Patí de Vela Sènior van anar a parar als tres Clubs de Platja del Garraf que participaven, la primera posició va ser per al Club Nàutic de Sitges l”equip del qual estava compost per Jordi Maré, Carles Ordeig, Jorge Prat, Carlos Márquez i Javier Oros, la segona posició va ser per al Club Marítim Cubelles, i la tercera posició va ser per al Club de Mar de Sitges.