Obrim aquest dissabte 23 de maig

Dissabte 23 de maig obrim instal·lacions amb les restriccions que marquen les autoritats.

Benvolguts socis i sòcies,

És un plaer informar-vos que a partir d’aquest dissabte 23 de maig els esportistes ja podreu accedir al club a fer esport de manera individual amb cita prèvia i per torns.

Adjuntem l’enllaç  del protocol i del formulari per a fer la reserva, que s’ha de complimentar com a molt tard el dia abans de l’activitat.

La principal novetat recau en la possibilitat d’obrir instal·lacions a l’aire lliure per dur a terme la pràctica esportiva mantenint tancades les que no són a l’aire lliure, és a dir, vestuaris, sala social, taller o escola de vela.

També podreu accedir a la terrassa del bar per esmorzars i dinars a partir del dilluns 25 de maig.

Un club nàutic de platja, sota l’església de Sitges, amb més de 50 anys d’història navegant

El club nàutic on trobaràs tot el que necessites per aprendre, practicar i gaudir de la pràctica de la vela, surf, caiac o paddle surf (SUP) al mar de Sitges.
Et convidem a descobrir la nostra escola de vela, i si ja navegues, a gaudir de l’experiència d’un club dedicat a la pràctica de la vela lleugera i a compartir els nostres valors d’amor per la mar, a la vela, l’esperit familiar, el respecte i la convivència social.

El club es troba situat a la Platja de la Fragata, dins d’un dels punts del litoral mes emblemàtics de Sitges i de tot el país: la façana marítima sota l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla.
A tocar del casc antic de la vila, l’espai ha sigut al llarg de la història un mitjà de vida i d’activitat comercial i pesquera fins al 1977, any que van marxar les últimes barques de pescadors. Actualment aquesta típica platja sitgetana entre espigons es un pols d’atracció pel turisme i per la pràctica de l’esport, que encapçala el Club Nàutic de Sitges, situat a l’Espigó de Llevant de la Fragata.
Gaudeix de la mar sitgetana en un entorn privilegiat.

Últimes notícies

El Blog del Nàutic