Informació sobre COVID-19

Apreciats socis i usuaris del Club:

Protocols i mesures amb les instal·lacions obertes

    • Aforament limitat al 70% a les instal·lacions
    • Obligatori l’ús de mascareta a totes les instal·lacions.
    • A la platja s’ha de dur la mascareta posada si no es pot mantenir la distància d’1,50 metres. La disposició d’usuaris en grups de fins a deu persones en l’exterior. (A l’hora d’anar a l’aigua, disposem de bosses estanques perquè pugueu dur la mascareta a sobre i donar compliment a aquesta mesura)
    • Desinfecció del calçat i mans a l’entrada del Club.
    • Full de control d’aforament d’obligat ompliment per tothom que accedeixi a les instal·lacions tant per l’entrada del vial de l’espigó com per la platja. S’haurà de signar l’entrada i també la sortida de forma clara.

Desitgem que tots i totes vosaltres us trobeu bé i que us tornem a veure aviat gràcies a aquestes noves mesures.

Recordeu, en la mesura del possible, evitar anar a llocs concorreguts    i posar en pràctica totes les mesures emeses per les autoritats sanitàries.

Rebeu una cordial salutació.


Un club nàutic de platja, sota l’església de Sitges, amb més de 50 anys d’història navegant

El club nàutic on trobaràs tot el que necessites per aprendre, practicar i gaudir de la pràctica de la vela, surf, caiac o paddle surf (SUP) al mar de Sitges.
 
Et convidem a descobrir la nostra escola de vela, i si ja navegues, a gaudir de l’experiència d’un club dedicat a la pràctica de la vela lleugera i a compartir els nostres valors d’amor per la mar, a la vela, l’esperit familiar, el respecte i la convivència social.
 

El club es troba situat a la Platja de la Fragata, dins d’un dels punts del litoral mes emblemàtics de Sitges i de tot el país: la façana marítima sota l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla.
 
A tocar del casc antic de la vila, l’espai ha sigut al llarg de la història un mitjà de vida i d’activitat comercial i pesquera fins al 1977, any que van marxar les últimes barques de pescadors. Actualment aquesta típica platja sitgetana entre espigons es un pols d’atracció pel turisme i per la pràctica de l’esport, que encapçala el Club Nàutic de Sitges, situat a l’Espigó de Llevant de la Fragata.
 
Gaudeix de la mar sitgetana en un entorn privilegiat.

Últimes notícies

El Blog del Nàutic