COMUNICAT COVID-19

Apreciats usuaris del nostre Club:

La incertesa generada per l’arribada del Coronavirus al nostre país ens obliga, com a Entitat, a observar amb atenció el nostre entorn i el que diuen les institucions per adoptar diferents mesures de protecció que garanteixin la continuïtat del servei i contribueixin a la seguretat dels nostres empleats i socis.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, les recomanacions que venen promogudes per les diferents institucions de les que depenem, com són la GENERALITAT, el CONSELL CATALÀ DE L’ESPORT, la FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i l’AJUNTAMENT DE SITGES s’han adoptat les següents mesures de prevenció:

  • S’han ajornat totes les activitats organitzades i programades, esportives i socials. És a dir, els cursos, entrenaments, regates de regularitat, trofeus, exposicions, etc.

Es per això que des de la Junta Directiva hem acordat tancar el Club i les seves instal·lacions durant un període de dues setmanes i fins nou avís com a part fonamental del nostre compromís amb el soci/sòcia i vetllant per la seva seguretat i la dels nostres professionals.

El Restaurant romandrà obert aplicant les mesures actuals de seguretat dictades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i fins nou avís.

Volem agrair-li la seva col·laboració i confiança, així com la seva comprensió davant dels protocols de seguretat establerts a tots els nivells.

Podeu mantenir-vos informats sobre les mesures i estat de la activitat del Club a través d’aquests mitjans:

  • Enviant un correu electrònic al Club: cns@nauticsitges.com
  • A través de les xarxes socials del Club:  Facebook – Twitter – Instagram
  • Trucant al telèfon 93 743 20 57 i/o 654 821 572  de 10 a 18h de dimarts a diumenge.

Recordeu, en la mesura del possible, evitar anar a llocs concorreguts i posar en pràctica totes les mesures emeses per les autoritats sanitàries.

Esperem veure-us aviat.

Salutacións

Un club nàutic de platja, sota l’església de Sitges, amb més de 50 anys d’història navegant

El club nàutic on trobaràs tot el que necessites per aprendre, practicar i gaudir de la pràctica de la vela, surf, caiac o paddle surf (SUP) al mar de Sitges.
Et convidem a descobrir la nostra escola de vela, i si ja navegues, a gaudir de l’experiència d’un club dedicat a la pràctica de la vela lleugera i a compartir els nostres valors d’amor per la mar, a la vela, l’esperit familiar, el respecte i la convivència social.

El club es troba situat a la Platja de la Fragata, dins d’un dels punts del litoral mes emblemàtics de Sitges i de tot el país: la façana marítima sota l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla.
A tocar del casc antic de la vila, l’espai ha sigut al llarg de la història un mitjà de vida i d’activitat comercial i pesquera fins al 1977, any que van marxar les últimes barques de pescadors. Actualment aquesta típica platja sitgetana entre espigons es un pols d’atracció pel turisme i per la pràctica de l’esport, que encapçala el Club Nàutic de Sitges, situat a l’Espigó de Llevant de la Fragata.
Gaudeix de la mar sitgetana en un entorn privilegiat.

Últimes notícies

El Blog del Nàutic