Informació sobre COVID-19

Apreciats socis i usuaris del Club:

El PROCICAT ha donat llum verda el Pla d’obertura progressiva d’activitats de la Generalitat de Catalunya, un cop publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), i   que s’iniciarà aquest dilluns, 23 de novembre de 2020, amb les següents novetats:

Activitat física i esportiva:

·  En grup (màxim 6) entre municipis limítrofs en període de confinament municipal de les 6 h del divendres a les 6 h del dilluns (fins ara, individual).

·  Represa dels entrenaments de les activitats federatives i esport escolar.

·  Obertura d’instal·lacions i equipaments esportius sempre amb control d’accés,  i  al 50% d’aforament a l’aire lliure i al 30% en espais tancats amb garantia de ventilació.

Desitgem que tots i totes vosaltres us trobeu bé i que us tornem a veure aviat gràcies a aquestes noves mesures.

Recordeu, en la mesura del possible, evitar anar a llocs concorreguts    i posar en pràctica totes les mesures emeses per les autoritats sanitàries.

Rebeu una cordial salutació.


Un club nàutic de platja, sota l’església de Sitges, amb més de 50 anys d’història navegant

El club nàutic on trobaràs tot el que necessites per aprendre, practicar i gaudir de la pràctica de la vela, surf, caiac o paddle surf (SUP) al mar de Sitges.
 
Et convidem a descobrir la nostra escola de vela, i si ja navegues, a gaudir de l’experiència d’un club dedicat a la pràctica de la vela lleugera i a compartir els nostres valors d’amor per la mar, a la vela, l’esperit familiar, el respecte i la convivència social.
 

El club es troba situat a la Platja de la Fragata, dins d’un dels punts del litoral mes emblemàtics de Sitges i de tot el país: la façana marítima sota l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla.
 
A tocar del casc antic de la vila, l’espai ha sigut al llarg de la història un mitjà de vida i d’activitat comercial i pesquera fins al 1977, any que van marxar les últimes barques de pescadors. Actualment aquesta típica platja sitgetana entre espigons es un pols d’atracció pel turisme i per la pràctica de l’esport, que encapçala el Club Nàutic de Sitges, situat a l’Espigó de Llevant de la Fragata.
 
Gaudeix de la mar sitgetana en un entorn privilegiat.

Últimes notícies

El Blog del Nàutic