El club és el teu espai per practicar l’esport nàutic al llarg de tot l’any. Aprendre, formar-se i descobrir una passió amb una amplia oferta: patí a vela, catamarà, monobuc, caiac, windsurf, surf, paddle-surf o bodyboard, entre d’altres.

Siguis novell o tot un expert, el Nàutic de Sitges ofereix múltiples opcions per navegar, tant a nivell individual com a grup, passant per famílies i empreses. La contínua tasca formativa –a través de l’Escola de Vela–és una de les nostres senyes d’identitat. Formar esportistes, però també inculcar els valors del club: respecte, treball en equip, amor a la mar… Tot a peu de platja i en un ambient familiar des de 1967

Gaudeix de la mar sitgetana des d’un entorn privilegiat

El club es troba situat a la Platja de la Fragata, dins d’un dels punts del litoral més emblemàtics de Sitges i de tot el país: la façana marítima sota l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla.

A tocar del casc antic de la vila, l’espai ha sigut testimoni al llarg de la història de Sitges i de l’activitat comercial i pesquera fins al 1977, any que van marxar les últimes barques de pescadors. Actualment aquesta típica platja sitgetana entre espigons és un pol d’atracció pels visitants i per la pràctica de l’esport, que encapçala el Club Nàutic de Sitges, situat a l’Espigó de Llevant de la Fragata.