El mes de juny ha estat ple d’èxits pel nostre regatista, Josep M. Robert. En concret, ha fet podi en les dues regates més importants de la classe Patí a Vela d’enguany, classificant-se:

• Primer absolut en el Campionat de Catalunya celebrat al Club Marítim de Torredembarra el passat 1 i 2 de juny. Lògicament també ha quedat campió de veterans.
  • Tercera absolut i primer de veterans en la Copa d’Espanya celebrat al Club Nàutic de Castelldefels el passat 15 i 16 de juny.

Josep Maria Robert s’ha proclamat Campió de Catalunya 2019,  de manera inqüestionable, guanyant tres de las quatre probes disputades El subcampió de, Ramón Puigoriol del Club Nàutic de Masnou, se sentia satisfet doncs: “a en Robert, no cal contar-lo perquè ha estat galàctic”.  Tercer ha quedat Quim Esteva del Club Nàutic Tamariu i cinquè, Xavi Roca del Club de Mar de Sitges.

En la Copa d’Espanya Josep María Robert va ser tercer empatat amb el segon, Xavi Roca, del Club de Mar de Sitges, per darrera d’Albert Batlleriá del Club Natació Badalona. Cal recordar que el any passat, Robert també va quedar empatat amb Quim Esteba i, novament el desempat no el va beneficiar, quedant quart de la general absoluta. No obstant Robert va guanyar la Copa de España en la modalitat de veterans, que ha revalidat aquest 2019.

En segona categoria, Ramon Lázaro del Club Nàutic de Sitges s’ha classificat en tercera posicío.

Podi absolut sènior de la Copa d’Espanya 2019, d’esquerra a dreta: Josep María Robert (tercer); Albert Batlleriá (campió); y Xavi Roca (subcampió).